Kaizer sin første jul :-)

Det har ikke blitt mange trimturer den siste uka med hektiske førjulsdager og trivelig julefeiring, men vi har tatt oss tid til å leke. Ellers har vi også hatt fokus på å være rolig innendørs, og Kaizer er nå ganske flink til å legge seg ned rundt omkring.



Når vi var ferdig med å pynte til jul feiret vi med lek i storstua. Juletreet ramla ikke ned, og pakkene ble heller ikke destruert. Så, det gikk fint for seg :-)

Lillejulaften på Kvalvåg. 

Tidlig på Julaften åpnet vi Kaizer sin første julegave fra hundene til Marthe; Eros og Damien. Det var en flott gave med lys til halsbåndet, et stort bein og ei diger tannbørste.
Tannbørsten fikk han med en gang, og den skapte mye glede. Kaizer løp stolt fram og tilbake mellom to av ytterdørene i huset. Han var fast bestemt på å ta med seg tannbørsten ut.

Flotte gutter - Eros og Damien

Kaizer med tannbørsten sin :-)

Endelig ute, og gravearbeidet kan starte...



... Senere på kvelden henta han tannbørsten inn igjen, for å spise den. Han likte den veldig godt :-)

Kaizer fikk flere julegaver, som vi har satt stor pris på. Av tante Gudbjørg & co fikk Kaizer det største beinet han noensinne har hatt, og det var stor stas :-)


Vi har også hatt julebesøk av de fine hundedamene, Lotta og Bambi. I den anledning fikk vi mulighet til "båndtrening" på stua... Kaizer er veldig glad i begge damene. Han satser stort på lek med Lotta, mens den mer voksne Bambi har han gitt opp ;-)


Har tante Gudbjørg noe godt der, eller? :-) 
Fine damer - Lotta og Bambi

En sliten og fornøyd Kaizer. 

Vi ønsker alle våre to- og firbeinte venner ei fortsatt god julefeiring, og et godt nytt år i 2012 :-)

Kommentarer

Populære innlegg